Referentieprojecten

Warmtepomp plaatsing

In deze woning in Werkendam hebben we een NIBE hybride installatie geplaatst voorzien van een 200L warmwater buffer, geavanceerde regelaar en een cv-ketel voor piekbelasting.

lees verder

Zonnepanelen Scheveningen

In samenwerking met EKB en in opdracht van Wattco en Exasun hebben wij de visafslag in Scheveningen voorzien van 1664 PV panelen met een nominaal vermogen van 499.200 Wp.

lees verder

6 HR-ketels

In dit appartementencomplex in Nieuwveen zijn 6 nieuwe hr-ketels geplaatst. Naast de installatie van de nieuwe cv-ketels is in dit complex de gehele technische installatie verzorg o.a. leidingwerk, waterleidingen, vuilwater afvoer en gasleidingen.

lees verder

Warmtepomp Ede

In deze vrijstaande woning in Ede is ook weer een All electric systeem van Vaillant geplaatst. Het betreft hier een Solo bodemgebonden warmtepomp thermoFlex met passieve koeling en 300L buffer van OEG en een boiler van 300L.

lees verder

Reiniging vloerverwarming

Hier een vloerverwarmingssysteem gereinigd door het systematisch spoelen met speciale apparatuur en het vuil uit de installatie verwijderd middels een additief en een ultra krachtige magneet om vervolgens het hele systeem na te behandelen met conditioner.

lees verder

Plaatsing HR-ketel

Deze klant zat met een defecte ketel waardoor er 6 personen in de kou zaten. Aangezien VR ketels niet meer worden geproduceerd de hele situatie omgebouwd naar een HR geschikte situatie met een zuinige Vaillant ecoTec 30/34.

lees verder

5 CV installaties

In deze villa in Wolfheze hebben we in 5 appartementen al het loodgieterswerk en 5 aparte cv installaties gerealiseerd.

lees verder

Warmtepomp Aalst

In deze technische ruimte hebben wij een duurzame warmtepomp installatie van Vaillant geplaatst geheel met buffervat en hr-ketel in geval van piekbelasting.

lees verder

Plaatsing HR-ketel

In deze woning in Wolfheze hebben we een Nefit CW4 hr-ketel geplaatst. Naast al het leidingwerk te vernieuwen hebben we ook zoals voorgeschreven de rookgasafvoer leiding vernieuwd.

lees verder

All-electric systeem

Bij dit project in Berkel en Rodenrijs hebben we een 100% gas loze installatie gemaakt, bestaande uit een 7,5kw aroTHERM plus lucht/water warmtepomp met een 300ltr boiler en een 100 ltr cv buffer. Opstelplaats zoals u kunt zien in de garage. Systeem verwarmd en koelt en wordt volledig nageregeld.

lees verder

100% gasloos

Deze klant wilde 100% gas loos en hebben daarom hier een all electric 7,5kw aroTHERM plus met een 300 ltr boiler en een 45 ltr cv buffer geïnstalleerd. Systeem wordt niet nageregeld en kan wel worden gebruikt voor koeling. Opstelplaats in de schuur en de leidingen door de tuin naar de woning.

lees verder

Project Putte

Deze vrijstaande woning uit 1993 hebben we energie neutraal gemaakt met een Vaillant aroTHERM plus 12,5 Kw warmtepomp met 300 ltr boiler voor warm water en een 200 ltr cv buffer. Ook hebben we de vloer installatie gereinigd en voorzien van een nieuwe circulatiepomp en thermostaat kraan. En om de energie behoefte van de warmtepomp te voorzien we op 3 oriëntatie punten een PV installatie gemonteerd met Enphase omvormers met een totale opbrengst van 8000 kw/h. Zo is er gedurende de gehele dag PV opbrengst.

lees verder

Project Rijswijk

In deze tussen woning in Rijswijk hebben we een compacte all electric warmtepomp geïnstalleerd. Deze aroTHERM split in combinatie met de uniTOWER met geïntegreerde boiler 190 ltr zorgt voor comfortabel douchen en verwarming.

lees verder

Project Den Haag

In dit herenhuis in Den Haag hebben we een hybride warmtepomp installatie gemaakt. Een Vaillant aroTHERM met een 300 ltr boiler (in verband met meerdere badkamers ), 100 ltr cv buffer en een ecotec solo HR gasketel. Systeem wordt hier ook per etage nageregeld.

lees verder

Ombouw Utrecht

Bij deze klant lekte de elektrische boiler en hebben we het systeem van een moederhaard met boiler omgebouwd in 2 dagen naar een cv Vaillant HR combiketel. Al het leidingwerk is nieuw aangelegd.

lees verder

Warmtepomp Alphen

Fraaie warmtepomp installatie in twee-onder-een-kap woning in Alphen aan den Rijn.

lees verder