Referentieprojecten

Warmtepomp plaatsing

In deze woning in Werkendam hebben we een NIBE hybride installatie geplaatst voorzien van een 200L warmwater buffer, geavanceerde regelaar en een cv-ketel voor piekbelasting.

lees verder

Zonnepanelen Scheveningen

In samenwerking met EKB en in opdracht van Wattco en Exasun hebben wij de visafslag in Scheveningen voorzien van 1664 PV panelen met een nominaal vermogen van 499.200 Wp.

lees verder

6 HR-ketels

In dit appartementencomplex in Nieuwveen zijn 6 nieuwe hr-ketels geplaatst. Naast de installatie van de nieuwe cv-ketels is in dit complex de gehele technische installatie verzorg o.a. leidingwerk, waterleidingen, vuilwater afvoer en gasleidingen.

lees verder

Warmtepomp Ede

In deze vrijstaande woning in Ede is ook weer een All electric systeem van Vaillant geplaatst. Het betreft hier een Solo bodemgebonden warmtepomp thermoFlex met passieve koeling en 300L buffer van OEG en een boiler van 300L.

lees verder

Reiniging vloerverwarming

Hier een vloerverwarmingssysteem gereinigd door het systematisch spoelen met speciale apparatuur en het vuil uit de installatie verwijderd middels een additief en een ultra krachtige magneet om vervolgens het hele systeem na te behandelen met conditioner.

lees verder

Plaatsing HR-ketel

Deze klant zat met een defecte ketel waardoor er 6 personen in de kou zaten. Aangezien VR ketels niet meer worden geproduceerd de hele situatie omgebouwd naar een HR geschikte situatie met een zuinige Vaillant ecoTec 30/34.

lees verder

5 CV installaties

In deze villa in Wolfheze hebben we in 5 appartementen al het loodgieterswerk en 5 aparte cv installaties gerealiseerd.

lees verder

Warmtepomp Aalst

In deze technische ruimte hebben wij een duurzame warmtepomp installatie van Vaillant geplaatst geheel met buffervat en hr-ketel in geval van piekbelasting.

lees verder

Plaatsing HR-ketel

In deze woning in Wolfheze hebben we een Nefit CW4 hr-ketel geplaatst. Naast al het leidingwerk te vernieuwen hebben we ook zoals voorgeschreven de rookgasafvoer leiding vernieuwd.

lees verder